Dit zijn de nieuwe programma's van SBS6

Dit zijn de nieuwe programma's van SBS6

|

We gaan weer beginnen! Vanaf maandag 28 augustus zijn je favoriete programma's weer terug en hebben we ook een hoop spiksplinternieuwe programma's voor je.

Maandag

Dokter Tinus (20.30 uur) en Mr. Frank Visser doet uitspraak (21.30 uur) zijn terug. Tinus begeeft zich op het liefdespad op zijn eigen welbekende unieke manier en Mr. Frank Visser lost weer samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland.

Dinsdag

Winston en Irene vermaken je op de dinsdagavond. In de humoristische spelshow Mensenkennis (20.30 uur) test presentator Winston Gerschtanowitz de mensenkennis van bekende Nederlanders. Hoe reageren mensen op verschillende situaties? Zou jij bijvoorbeeld een snackbar binnenstappen waar net een motorbende zit te lunchen, bied je een kind van 14 een vuurtje aan?

 

In De Perfecte Vraag (21.30 uur) draait alles om... de perfecte vraag. Kandidaten beantwoorden geen vragen, maar bedenken ze zelf! De presentatie van het programma is in handen van Irene Moors.

Woensdag

Ook de woensdagavond is helemaal nieuw met Steenrijk, Straatarm en Designdroom. In Steenrijk, Straatarm(20.30 uur) ruilen een rijk en een arm gezin een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Zou geld gelukkig maken?

 

In Designdroom (21.30 uur) nemen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in een strijd om de titel “Beste interieurdesigner van Nederland”. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om met o.a. producten van IKEA steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen. 

Vrijdag

De vrijdag staat in het teken van André Hazes en boswachters. We nemen eerst een kijkje in het leven van André en zijn Monique in André Hazes: ik haal alles uit het leven (20.30 uur). Hoe vindt hij zijn ritme als jonge vader? En hoe combineert hij het verschonen van poepluiers met de voorbereidingen op zijn tot dusver grootste uitdaging in zijn zangcarrière: twee avondvullende shows in Ahoy geven.

 

In Boswachter Gezocht (21.30 uur)  nemen 10 natuurliefhebbers het tegen elkaar op in de strijd om een felbegeerde baan als boswachter op Texel. Viktor Brand duikt samen met de boswachters in spe de mooiste natuurgebieden van Nederland in. Na acht weken is bekend wie de uitdaging van een nieuwe baan op Texel aangaat!

Zaterdag

Zaterdag kun je genieten van nieuwe afleveringen van Rob's Grote Tuinverbouwing (17.00) en 's avonds vanaf 20.00 is Jeroen van der Boom weer terug met bizarre en bijzondere weddenschappen in een nieuwe seizoen van Wedden dat ik het kan.

Zondag

Viktor Brand laat mensen weer verliefd worden op hun huis in nieuwe afleveringen van vtwonen (19.30) en om 20.30 nemen we een kijkje in de wereld van 112-meldingen en het afhandelen van deze indringende incidenten door de politie in een nieuw seizoen van De Meldkamer. Daarna gaat Alberto Stegeman weer met de verborgen camera op stap en worden allerlei duistere zaken ontmaskerd in Undercover in Nederland (21.30)