Dit zijn de feiten van 250 dagen Utopia!

Dit zijn de feiten van 250 dagen Utopia!

|

Utopia telt nu zeven vrouwen en acht mannen: Brenda, Christel, Franny, Hiske, Lotus, Merel en Shelley. Adriaan, Brandon, Erik, Gerrit, Jessie, Jens, Mike en Timothy. Daaruit zijn de volgende stelletjes ontstaan: Timothy & Franny en Lotus & Mike. Gerrit & Shelley hebben een knipperlichtrelatie.

De vriend van Brenda heeft ’s nachts op het Utopiaterrein ingebroken om zijn vriendin te verrassen.

Mike is de langstzittende inwoner. Hij betrad op 31 mei 2018 als eerste Utopia. Jens is de inwoner die op 9 januari 2019 het Utopiaterrein als laatste betrad. 

Erik is met zijn 54 jaar de oudste inwoner van Utopia en Brandon met zijn 21 jaar de jongste inwoner.

Utopia één inwoner met een veganistische lifestyle; Adriaan.

De inwoners hebben verschillende verblijven gebouwd waar zij overnachten. Op het terrein staan ondertussen een silo (omgebouwd tot woonruimte), een Mongoolse tent, een stacaravan en een boot. 

Lotus en Jessie zijn de twee grootverdieners van de groep. Lotus verdient geld met onder andere de verkoop van haar ukeleles en Jessie verdient geld met onder andere de verkoop van zijn kledinglijn. 

Adriaan mocht als eerste inwoner deelnemen aan een evenement buiten Utopia. Hij zwom op 9 september 2018 mee bij de ‘Swim to fight cancer’ in Nijmegen.

Lotus heeft op 27 november 2018 als eerste inwoner haar single live ten gehore gebracht bij de avondshow van Daniël Lippens op Radio538.

Op 21 januari 2019 is - voor het eerst in vijf jaar - in Utopia op natuurijs geschaatst.

Er is op 26 januari een officiële bokswedstrijd geweest tussen twee inwoners. Adriaan heeft de strijd van Gerrit gewonnen. 

Oud-inwoner Romy heeft afgelopen zomer de inwoners vijf kippen cadeau gedaan. Op 31 januari 2019 is geit Lucy bevallen van geitje Eevee. Er wonen nu drie geiten in Utopia. Naast de kippen en geiten hebben de inwoners een hangbuikzwijn genaamd Katie en is er een Utopiameer waar verschillende vissoorten in leven.  

Er zijn ondertussen drie nominatierondes geweest. Timothy en Lotus hebben beiden twee publieksstemmen gekregen. Franny kreeg bij de laatste stemronde één publieksstem.

 

Utopia is iedere werkdag te zien van 19.30 – 20.30 uur bij SBS6.

Aanmelden voor het realityprogramma kan via utopiatv.nl, waar het naast de dagelijkse uitzending op tv ook mogelijk is om Utopia 24/7 online te volgen.