De grote verhuizing van de Hazesjes is begonnen | André Hazes: Ik haal alles uit het leven

De grote verhuizing van de Hazesjes is begonnen | André Hazes: Ik haal alles uit het leven

|

In het derde seizoen van André Hazes: ik haal alles uit het leven volgen we André, zijn vriendin Monique, kleine André en hun vrienden bij alle hoogte- en dieptepunten in zijn leven. Hoe pakt André zijn leven weer op na de break die hij aan het begin van een zeer drukke zomer op doktersadvies noodgedwongen moest nemen?

 

Verder staan er belangrijke zaken te gebeuren: de verhuizing naar hun eerste echte 'grote mensen huis', een nieuw album, bijzondere optredens en natuurlijk de uitverkochte concertreeks in Ahoy. Lukt het André alle ballen in de lucht te houden en de juiste balans te vinden tussen zijn succesvolle carrière en een gelukkig gezinsleven? André en Monique blikken uitgebreid terug op de noodgedwongen rustperiode die André deze zomer moest nemen. Hij pakt de draad weer langzaam op na deze fase. Het stel heeft ondertussen ook hun droomhuis gevonden.  

André en Monique gaan hun geliefde Rotterdam verlaten en daarom is het tijd om de boel in te pakken! Het gaat met vallen en opstaan, want André heeft er alles behalve zin in... Gelukkig is de hele familie gekomen om te helpen!

 

Eerder dit jaar trad André met vele artiesten zoals Nick & Simon op bij De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE. Wij waren bij deze bijzondere dag, waar artiesten per helikopter werden vervoerd, en volgde André in alle hectiek! Dat het een MEGA leuke dag was, dat bewijzen onderstaande beelden!

 

 Liever de hele aflevering zien? Dat kan hier

André Hazes: Ik haal alles uit het leven is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij SBS6!