De finale van Designdroom!

De finale van Designdroom!

In de finale van Designdroom strijden Savannah en Stef voor de titel Beste Interieurdesigner van Nederland. De twee overgebleven designers hebben een compleet andere stijl en daarom hebben wij deze stijlen voor jullie tegenover elkaar gezet. Smaken verschillen en wij zijn benieuwd naar jouw mening! 

Savannah (26)

Savannah haar stijl staat bekend om de strakke lijnen en natuurlijke looks: minimalistisch, modern en eerlijk. Savannah is de interieurdesigner die de grootste groei heeft doorgemaakt. Ze luistert goed naar de wensen van de bewoners en vertaald dit in een prachtig design.

Stef (26)

Stef zijn stijl staat bekend om groots en veel. Dit zie je voornamelijk terug in contrasterende vormen en materialen. Stef zijn kwaliteit ligt bij het stappen uit zijn comfortzone en verschillende thema’s met beide handen aanpakken. Hij krijgt het elke keer voor elkaar om aan de wensen van de bewoners te voldoen.

Aflevering 5

De keuken

Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic

        Savannah                                        Stef

Savannah zocht de grens op en ging voor stoer en modern. Zij koos een voor de gewaagde kleur zwart en maakte gebruik van handige kastjes. Ze wist deze week van iedere obstakel een win, win situatie te maken en alle spullen passen in de keuken. Ook is er is tot in detail nagedacht over duurzaamheid en dit was dan ook een groot compliment dat zij van de jury kreeg. Er is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte en de keuken sluit perfect aan bij de stijl in Simone haar huis. Stef heeft met zijn keuken iets unieks laten zien. Veel mensen dromen namelijk van een kookeiland, maar denken dat dit absoluut niet past. Hij heeft laten zien dat dit wel kan en je met de ruimte kan spelen. 

Aflevering 4

De zolderkamer

Image and video hosting by TinyPic  Image and video hosting by TinyPic

         Savannah                                        Stef

De retro-chique stijl kwam goed naar voren in de zolderkamer van Stef. De wasmachine en droger kregen van Stef een functionele plek achter een wand. Dit zorgde voor een mooi contrast en rust in de slaapkamer. Het is kunstzinnige en moderne ruimte dat daarnaast sfeer uitstraalt, in de zolderkamer van Savannah. Het aparte hok voor de wasmachine viel ook goed in de smaak en is goed in de hoek van de kamer weggewerkt. In de box is gespeeld met kleuren en abstracte vormen, wat zorgt voor een bijzonder mooi effect.

De finale van Designdroom is vanavond om 21.30 uur te zien bij SBS6!

Tags: