De allereerste vakantie van hun leven | Steenrijk, Straatarm

De allereerste vakantie van hun leven | Steenrijk, Straatarm

|

Deze week ruilen jetsetters Djamila en Johannes uit Mallorca met de familie Hudding uit Barneveld. Kan de familie van den Hudding wennen aan de Spaanse zon? En gaan Djamila en Johannes hun jetset leven missen als ze in het gelovige Barneveld aankomen? .

Geen vakantie

Sjaak Hudding begint 's ochtends vroeg met zijn werk bij een betonbedrijf en daarna Pauline Hudding in een verpleeghuis. Zo proberen ze beetje bij beetje de schulden weg te werken. Geld voor uitstapjes is er nooit, laat staan dat ze ooit met de kinderen op vakantie zijn geweest. En dat is dan ook hun grootste wens.

Gigantische villa

De newlyweds Johannes & Djamila (Jouw vrouw, mijn vrouw) zijn niet anders gewend dan in het buiteland te wonen. Hun gigantische villa op Mallorca is gebouwd op een klif en kijkt uit over de zee, inclusief infinitypool, cinema en mancave. 

Uit eten in de snackbar

Op Mallorca wordt er gekookt door een privé-chef, maar in Barneveld moeten Johannes en Djamila ineens zelf koken. Gelukkig is er altijd een snackbar.

Schoonmaken voor de kost 

Djamila en Johannes nemen de dienst van Pauline in de ouderenzorg over en dat is heel wat meer dan even koffie drinken en een praatje maken

Kijk de aflevering terug! 

Aflevering gemist? Geen zorgen, je kan alle afleveringen hier terugkijken!

Steenrijk, Straatarm is iedere dinsdag om 20.30 bij SBS6 te zien.