Dave over vader Dries: 'Hij pakt soms de taxi naar de sportschool'

Dave over vader Dries: 'Hij pakt soms de taxi naar de sportschool'

|

De Roelvinkjes zijn te zien in het nieuwe seizoen van het tv-programma Effe Geen Cent Te Makken! Dries, zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny leven een maand lang van een bijstandsuitkering.

Uitdaging

Frank Dane belde met Dries en Dave in de ochtendshow op 538. ''Het wordt schakelen en aanpassen, maar ik vind het wel een leuke uitdaging. Mijn ouders hadden het ook niet breed,'' vertelt Dries op Radio 538.

Dave: ''Dit wordt voor mij de mooiste maand uit mijn leven. Het wordt één grote pret om mijn vader te zien struggelen. Hij is al 100 euro aan crème kwijt voordat hij de deur uitgaat. Deze man pakt serieus soms de taxi naar de sportschool. Ik zweet het je: Elke stap die hij neemt verliest hij geld...'' Luister het hele fragment hieronder!

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf woensdag 19 september 20.30 – 21.30 uur.