Cor en Connie doen aan LANDJEPIK | Mr. Frank Visser doet uitspraak

|

In Mr. Frank Visser doet uitspraak reist Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand af naar Ter Aar. Hier wonen Cor en Connie al zowat hun hele leven in alle rust heerlijk tussen de weilanden. In 2005 kregen zij nieuwe buren en in eerste instantie was er geen vuiltje aan de lucht. Totdat deze zelfde buren opeens bij Cor en Connie op de stoep staan en hen beschuldigen voor landjepik. 

 

Cor is hier geboren en weet niet beter 

Al 77 jaar woont Cor in het huis waar hij nu met zijn vrouw Corrie nog steeds woont. Cor weet niet beter dan hoe het huis er nu bij staat gewoon prima is. De buren Peter en Tonetta geven inderdaad toe dat zij de afgelopen dertien jaar geen probleem hebben gemaakt van de erfgrens. Maar... toen wisten zij ook nog niet dat de buurman stiekem grond van ons had gestolen, aldus Peter. Nu zij dit wel weten, willen ze de grond terug. 

''Hij is de grens overgegaan door de grond in te pikken, maar is de grens nog verder overgegaan door het niet terug te willen geven.''

Het is de hoogste tijd dat Mr. Frank Visser een einde maakt aan deze oer-Hollandse burenruzie. In Mr. Frank Visser doet uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Je ziet hier alle afleveringen terug.