Bekijk hier de allereerste beelden van Saved by the Bell!

|

Ronnie Flex, Ronald en Frank de Boer, Rico Verhoeven, Dylan Haegens, Victor Mids, Igone de Jongh, Tom Dumoulin, Giel de Winter, André Hazes en Gerard Ekdom. Dat zijn de laatste gasten die zich vanaf januari het hemd van het lijf laten vragen door een klas van twintig nieuwsgierige kinderen in het nieuwe SBS6-programma Saved by the Bell. Goed nieuws: we hebben de allereerste beelden voor je! Bekijk de sneak preview hierboven.

Saved by the Bell

Voor Saved by the Bell is een schoolklas samengesteld met kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud die niet op hun mondje gevallen zijn. In elke aflevering stellen zij aan twee bekende Nederlanders grappige maar zeker ook serieuze vragen. En dat niet alleen: ze onderwerpen de BN’ers ook aan ludieke opdrachten.  Zo moet Rico Verhoeven een staredown doen met een van de kinderen en vragen de kids Ronnie Flex om uitleg over zijn uitgesproken songteksten. Ondertussen stellen ze vragen als “Vind jij jezelf écht zo stoer, of doe je maar alsof?”, “Ben je ooit vreemdgegaan?”, en “Hoe rijk ben jij nu eigenlijk?”. 

BN'ers

Eerder werd al bekend dat Freek Vonk, Peter R. de Vries, Ali B., Dafne Schippers, Marco Borsato en Youp van ’t Hek meedoen aan Saved by the Bell. Ook zij worden onderworpen aan de nieuwsgierige en directe vragen van de kinderen in de klas.

Saved by the Bell is vanaf 8 januari wekelijks te zien bij SBS6. 

Tags: