André tovert zijn zoon tevoorschijn! | André Hazes: Ik haal alles uit het leven

André tovert zijn zoon tevoorschijn! | André Hazes: Ik haal alles uit het leven

|

In het derde seizoen van André Hazes: ik haal alles uit het leven volgen we André, zijn vriendin Monique, kleine André en hun vrienden bij alle hoogte- en dieptepunten in zijn leven. Hoe pakt André zijn leven weer op na de break die hij aan het begin van een zeer drukke zomer op doktersadvies noodgedwongen moest nemen?

 

Verder staan er belangrijke zaken te gebeuren: de verhuizing naar hun eerste echte 'grote mensen huis', een nieuw album, bijzondere optredens en natuurlijk de uitverkochte concertreeks in Ahoy. Lukt het André alle ballen in de lucht te houden en de juiste balans te vinden tussen zijn succesvolle carrière en een gelukkig gezinsleven? André en Monique blikken uitgebreid terug op de noodgedwongen rustperiode die André deze zomer moest nemen. Hij pakt de draad weer langzaam op na deze fase. Het stel heeft ondertussen ook hun droomhuis gevonden.  

De hele familie is opgetrommeld om te komen helpen bij het uitpakken van de meubels en het inrichten van het huis. Helemaal af is het nog niet, maar het resultaat mag er zeker al zijn! 

 

André ging samen met de kerstman op stap! In een Amsterdamse tram die helemaal was omgetoverd tot kersttram gingen de twee zijn kerstalbum uitdelen, tot grote vreugde van de reizigers. Ook werd hij verrast met een hele mooie prijs!

 Liever de hele aflevering zien? Dat kan hier

André Hazes: Ik haal alles uit het leven is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS6!