André Hazes de gevangenis in! | André Hazes: Ik haal alles uit het leven

André Hazes de gevangenis in! | André Hazes: Ik haal alles uit het leven

|

In het derde seizoen van André Hazes: ik haal alles uit het leven volgen we André, zijn vriendin Monique, kleine André en hun vrienden bij alle hoogte- en dieptepunten in zijn leven. Hoe pakt André zijn leven weer op na de break die hij aan het begin van een zeer drukke zomer op doktersadvies noodgedwongen moest nemen?

 

Verder staan er belangrijke zaken te gebeuren: de verhuizing naar hun eerste echte 'grote mensen huis', een nieuw album, bijzondere optredens en natuurlijk de uitverkochte concertreeks in Ahoy. Lukt het André alle ballen in de lucht te houden en de juiste balans te vinden tussen zijn succesvolle carrière en een gelukkig gezinsleven? André en Monique blikken uitgebreid terug op de noodgedwongen rustperiode die André deze zomer moest nemen. Hij pakt de draad weer langzaam op na deze fase. Het stel heeft ondertussen ook hun droomhuis gevonden.  

'Als ik geen zanger was geworden, had ik hier misschien ook wel gezeten'

In deze aflevering brengt André Hazes samen met zijn band een bezoek aan de zwaarbewaakte gevangenis in Vught. Zijn vader trad hier jaren geleden ook al eens op. 'Als ik geen zanger was geworden, had ik hier misschien ook wel gezeten' zegt André tegen de gedetineerden voordat hij zijn optreden begint. 

 

Ook brachten André en Monique een bezoekje aan een grote meubelzaak, want bij een nieuw huis hoort een nieuwe inrichting! Echter is de smaak van de twee niet bepaald hetzelfde. André vindt alles prachtig en Monique vindt sommige dingen maar ordinair... Lukt het ze uiteindelijk om hun droompaleis in te richten?

 

 Liever de hele aflevering zien? Dat kan hier

André Hazes: Ik haal alles uit het leven is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij SBS6!