Gaat André Hazes trouwen? Monique verwacht aanzoek van Dré

Gaat André Hazes trouwen? Monique verwacht aanzoek van Dré

|

Met de relatie van André Hazes en Monique Westenberg ging het vorig jaar niet zo best, maar inmiddels is Monique ervan overtuigd dat Dré toch de ware is. Ze hoopt dan ook dat hij snel voor haar op de knieën gaat. "Ik verwacht toch dat hij iets origineels gaat doen, dit jaar nog", zegt de 41-jarige blondine tegen De Telegraaf.


Haar antwoord heeft Monique in elk geval al klaar. "Ja, ik zou volmondig JA zeggen. Vorig jaar niet, maar er is intussen zoveel ten goede veranderd." Er wordt zelfs gesproken over gezinsuitbreiding: een tweede kindje. "Maar eerst gaan we nog even rust vinden in ons huis en bij elkaar."

Tijdens een eerder geplande vakantie in Mexico bloeide de liefde tussen de twee weer helemaal op. "We zaten 24 uur per dag op elkaars lip, dat was voor mij de bevestiging dat het goed was. Toen besloten we om eindelijk dat grotere huis te kopen waar we zo'n behoefte aan hebben."

Dré en Monique lijken nu beter op elkaar ingespeeld dan vroeger. "Hij is iemand die gemakkelijk meegaat in de euforie. Ik ben zijn anker en trek hem altijd terug op de grond, maar voor mij is dat af en toe best wel pittig", zegt Monique over de 25-jarige André. Het leeftijdsverschil heeft zo zijn voordelen. "Was ik tien jaar jonger, dan had ik dit niet aangekund en was ik gek geworden."