Extra middagshow Marco Borsato in De Kuip

Extra middagshow Marco Borsato in De Kuip

|

Marco Borsato heeft zojuist bekend gemaakt dat er een extra show wordt toegevoegd aan zijn concertreeks in De Kuip. Vanwege de enorme vraag naar kaarten komt er op zondag 2 juni 2019 een speciale middagshow. De eerder aangekondigde concerten op woensdag 29 mei, zaterdag 1 juni en woensdag 5 juni zijn uitverkocht.

Borsato verkocht daags na het aankondigen van z’n terugkeer in De Kuip bijna 150.000 tickets binnen 24 uur. Het was lang onzeker of er een extra concert kon plaatsvinden, maar na overleg met het stadion en de gemeente Rotterdam werd er nog één moment gevonden. Het vierde optreden is de laatste show die in de verkoop gaat. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10 uur.
“Het zal geen verrassing zijn dat het succes van een aantal weken geleden ons heeft overvallen,” vertelt Borsato. “We waren niet voorbereid op de overweldigende vraag en hebben er de afgelopen weken dan ook alles aan gedaan om een extra moment te vinden in de overvolle agenda’s. Mijn concerten in Carré waren de bevestiging dat ik ook heel graag een show overdag wilde doen. Deze middagshow zorgt ervoor dat we voor jong en oud een mooi tijdstip hebben zodat iedereen het mee kan maken. Het lijkt me fantastisch om op de vertrouwde zondagmiddag in De Kuip op te treden.”

Marco Borsato stond in 2002 en 2004 maar liefst negen keer in De Kuip. Destijds bezochten in totaal bijna een half miljoen mensen de concertreeksen in het stadion. Met de komende vier shows verbreekt Borsato ruimschoots het oude record van The Rolling Stones. De nieuwe stand op het scorebord van de Kuip noteert een 13-10 voorsprong voor de zanger uit Alkmaar.

De kaartverkoop voor Borsato in de Kuip op zondag 2 juni 2019 start aanstaande vrijdag 21 december, om 10.00 uur en kun je hier kopen.

Bron: Show.nl