BABYFOTO: Roxeanne Hazes bevallen

BABYFOTO: Roxeanne Hazes bevallen

|

Roxeanne Hazes is bevallen van een zoontje. Het is het eerste kindje van de zangeres en haar verloofde Erik Zwennes. Fender Andrew Arnold werd dinsdag 10 juli in de ochtend geboren.

Rox zegt op Instagram: “Daar ben je dan! Eindelijk in onze armen. Waar je voor altijd mag blijven, wat ons betreft. Je bent zo mooi. Wat een rijkdom dat ik op twee jongens zo verliefd mag zijn.”

Aan pink hangen
Roxeanne’s verloofde Erik zegt op Instagram: “Je zou nu twintig minuten aan mijn pink kunnen hangen. Het zouden ook al vier uur kunnen zijn geweest. Het is zelfs al een keer nacht geweest, dus waarschijnlijk is het nóg langer. Ik kan alleen maar stom naar jou en je moeder staren en grijnzen. @roxeannehazes wat ben ik trots op jou, leeuwin.”

En Erik gaat door: “Ik wil je oppakken en je full-on Mufasa boven mijn hoofd tillen. Nee, ik wil je moeder optillen die jou weer optilt als één grote gestoorde menselijke trots-toren. Maar ook helemaal voor onszelf houden. Pak nog maar een keer die vinger. Dan gaan we samen weer de tijd kwijt raken. Ik hou van jullie.''❤

Roxeanne reageert op Erik’s woorden met: “Onvoorwaardelijk houden wij van jou❤


Image and video hosting by TinyPic