Ouders van vermiste Anouk (19) onderweg naar Cuba op zoek naar hun dochter

Ouders van vermiste Anouk (19) onderweg naar Cuba op zoek naar hun dochter

|

De ouders van de vermiste Anouk van Luijk uit Hellevoetsluis vliegen woensdagochtend naar Cuba om daar hun dochter te zoeken. De 19-jarige Anouk was op de bonnefooi naar het eiland gereisd om daar alleen op vakantie te gaan, zaterdag zou ze terugvliegen maar Anouk is nooit aangekomen op het vliegenveld.

Vader Wim en moeder Saranda vliegen samen met hun nieuwe partners om 11:40 vanaf Brussel naar Cuba. De tickets zijn kosteloos beschikbaar gesteld door TUI.

Er was dagelijks telefonisch contact met Anouk. Ze belde haar vader afgelopen vrijdag voor het laatst. Lichtelijk in paniek vertelde zij dat haar pinpas was ingeslikt door een pinautomaat en dat ze geen geld had voor een slaapplek. Via de Nederlandse ambassade probeerde zij nog iets te regelen. (Tekst gaat verder onder de video)

Het 19-jarige meisje heeft daarnaast ook haar medicijnen nodig om psychoses te voorkomen.

Vlak nadat het nieuws naar buiten kwam over de vermissing van hun Anouk heeft de familie verschillende meldingen gekregen van mensen die Anouk gezien zouden hebben op het eiland. Even was er hoop maar tot nu toe blijken alle meldingen vals te zijn. Voor de familie is het moeilijk om elke keer weer iets nieuws te lezen over Anouk en dat het achteraf niet blijkt te kloppen.

Lees ook:

19-jarige Anouk uit Hellevoetsluis vermist op Cuba