[UITVERKOCHT] Koop hier je tickets voor Drievliet voor maar 15 euro!

[UITVERKOCHT] Koop hier je tickets voor Drievliet voor maar 15 euro!

DAGJE DRIEVLIET……….WIE WIL DAT NOU NIET?Van achtbaan tot wildwaterbaan, van carrousel tot 5D theater. Het is allemaal te vinden in Familiepark Drievliet te Den Haag.
Voor de waaghalzen is er de spectaculaire Formule X. Een achtbaan waarin je wordt afgeschoten, over de kop gaat, gewichtloosheid voelt en ook nog eens in een kurk komt.
In het thema Tijdreizigers kan je een vrije val maken in de familietoren Chute of een fietstocht door de lucht in de interactieve Tijdmachine.
In de Lol Atol zullen de kleinsten zich prima vermaken in de Vliegende Vissen, de Sleepbootjes of de Springende Hondjes. In het CineMagic 5D theater is dit seizoen de spectaculaire animatiefilm The Curse of Skull Rock te zien en te voelen.Nieuw
Dit seizoen presenteert Drievliet het nieuwe Spray Park. Het is een 1000 vierkante meter grote interactieve waterspeelplaats met 30 speelelementen voor de hele familie. Spannend zijn de grote tuimelemmers, waterkanonnen en watertunnels. (Opening eind mei).

UITVERKOCHT

Alle tickets voor Drievliet zijn op dit moment uitverkocht. Wil jij de volgende keer niet naast het net vissen? Als je hieronder je gegevens invult, sturen we je bij toekomstige acties voor Drievliet een e-mail.