Holland Zingt Hazes kaarten en gratis New York Pizza!

Holland Zingt Hazes kaarten en gratis New York Pizza!

Tickets inclusief pizza voor 14, 20 en 21 april
Speciaal voor jou als fan hebben we nu geregeld dat jij een gratis New York Pizza* ontvangt als je je tickets via SBS6 besteld. Holland Zingt Hazes staat al 5 jaar lang avond aan avond voor uitverkochte zalen. Na een spectaculaire jubileumeditie dit jaar, kondigen wij met trots aan dat het succesvolle Holland Zingt Hazes ook in 2018 terugkeert naar de Ziggo Dome Amsterdam, die op 20 en 21 april en nu ook 14 april 2018 voor het zesde jaar op rij wordt omgedoopt tot grootste kroeg van Nederland!

 

Het concept van Holland Zingt Hazes is inmiddels bekend. Een avond feest, een avond luidkeels meezingen tijdens dit groots opgezette concert met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger. De trouwe fans maar ook de nieuwe generatie zullen het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ weer herleven. Een keur aan bekende artiesten, die een band hebben met André Hazes en zijn repertoire, zullen zijn hits onder begeleiding van de live band van Eric van Tijn weer ten gehore gaan brengen. Later dit jaar zal de line-up bekend worden gemaakt. De grootste hits, een fantastische line-up en de grootste kroeg van Nederland, kortom Holland Zingt Hazes is een avond FEEST. Mis het niet!

Bestel hier je kaarten

* De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
* Deze actie is alleen geldig voor het Holland Zingt Hazes concert op 14, 20 of 21 april 2018 en alleen geldig op vip, 1e, 2e en 3e rang tickets. Je ontvangt bij elk ticket een New York Pizza coupon voor een 25cm NY-style pizza. De coupon is geldig t/m 30 april 2018. Je ontvangt de coupon middels een aparte mail vanuit Eventim. Bij het toevoegen van extra toppings betaal je de toppingprijs bovenop een coupon. De coupon is geldig bij het afhalen en bezorgen van een pizza. De coupon is niet geldig i.c.m. andere acties, VIP Card, of coupons. De actie is alleen online geldig via newyorkpizza.nl.