Powered by Veronica Magazine

19:55
Nabeschouwing & huldiging

Nabeschouwing van de wedstrijd PEC Zwolle - Ajax en de huldiging van de winnaar van de KNVB Beker!

 • Voetbal
20:30
Boeven uit de bouw

Een mislukte verbouwing, een slechte elektricien of timmerman of een aannemer die van de aardbodem verdwijnt. Gedupeerden schakelen hulp in van Thijs Zeeman om te onderzoeken wat er nog te redden valt. Deze week het bizarre verhaal van een jong stel dat op een vervelende manier in de maling is genomen door niemand minder dan hun eigen oom. Deze oom zou de volledige verbouwing doen, maar als hij bijna 65.000 euro aan aanbetalingen heeft opgestreken, laat hij zich nooit meer zien en laat zijn neef en nicht in wanhoop en in een enorme bouwval achter. Ook zien we een kozijnenboer die een spoor van vernieling achterlaat. Hij eist forse aanbetalingen, maar levert vervolgens niks of te weinig en dan blijkt het ook nog eens slecht geïnstalleerd. Zodra de slachtoffers door hebben dat ze in de maling zijn genomen en juridische stappen nemen, is de vogel gevlogen. Hij vraagt faillissement aan en gaat onder een andere naam gewoon weer verder.

 • Misdaadprogramma
21:30
Oplichters in het buitenland

Waar ter wereld je ook gaat - van Mexico tot China - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer van bedrog in het buitenland. En als je in (of door) het buitenland wordt opgelicht is er niemand die je kan helpen. De politie werkt soms samen met de oplichters of neemt je niet serieus. Je staat er alleen voor. Voor al deze gevallen kan je vanaf nu Kees van der Spek inschakelen. In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar landen zoals Frankrijk, Hongarije en China om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan.

 • Misdaadprogramma
22:30
Hart van Nederland - Late editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

 • Nieuws
22:45
Piets weerbericht

Piet Paulusma houdt je op de hoogte van de laatste weersvooruitzichten. Oant moarn!

 • Weerbericht
22:50
Willem Alexander: 1 jaar koning

In "Willem-Alexander: 1 jaar koning" blikken we terug op het eerste jaar van Willem-Alexander als Koning der Nederlanden. We zoomen in op belangrijke / bepalende periodes uit het eerste koningsjaar.

 • Maatschappij
23:20
Reportage

Chris Sands heeft de hik. Al bijna drie jaar lang, elke 2 seconden, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar, heeft hij de hik.

 • Mensen
00:20
True Crime FILM

Steve Everett werkt als onderzoeksjournalist bij 'The Oakland Tribune', een krant aan de Westkust. Wanneer zijn jonge collega Michelle Ziegler de dood vindt in een auto-ongeval, moet hij het verhaal overnemen waar ze mee bezig was. Het gaat om het laatste interview met de ter dood veroordeelde moordenaar Frank Louis Beachum. Steve Everett verwacht een routineklus, maar hij stuit op tegenstrijdigheden wanneer hij alle feiten op een rijtje zet. Zijn voorgevoel dat de zwarte Beachum onschuldig is, wordt bevestigd na het gesprek met hem. Steve Everett is vastbesloten de onschuld van Beachum te bewijzen, maar hij heeft hiervoor minder dan vierentwintig uur de tijd...

 • Misdaadfilm
02:45
Nachtmagazine

 • Nachtprogramma
05:00
Loop: Hart van Nederland - Late editie

 • Actualiteit
19:25
Bake My Day

In Bake my day strijden iedere week zes gepassioneerde amateurbakkers om de titel 'Beste amateurbanketchef van Nederland'. In deze aflevering is de weekfinale en pakken de overgebleven kandidaten uit om de jury voor de laatste keer omver te blazen. Wie blijft er over en maakt nog kans op de titel 'Beste amateurbanketchef van Nederland'? Juryleden: Vicky Littlejohn en Hidde de Brabander.

 • Kookprogramma
20:00
Sherlock Holmes FILM

Holmes blijkt niet alleen over een legendarisch intellect te beschikken, maar laat ook zijn vuisten spreken om een nieuwe vijand onschadelijk te maken. Hij ontrafelt een dodelijke samenzwering die de ondergang van het land zou kunnen betekenen. Robert Downey Jr. brengt de legendarische detective tot leven en Jude Law is Watson, de betrouwbare metgezel van Holmes, een arts en oorlogsveteraan die een formidabele bondgenoot is. Rachel McAdams is te zien als Irene Adler, de enige vrouw die Holmes ooit de baas is geweest en die een gepassioneerde relatie met de detective had. Mark Strong is Blackwood, de mysterieuze nieuwe tegenstander van Holmes.

 • Avontuur
22:35
The Librarian 3 FILM

De wereld wordt bedreigd door vampiers. Flynn Carsen is de enige de wereld kan redden. Hij wordt naar New Orleans gestuurd, waar hij met behulp van de mooie Simone, een gekidnapte professor moet zien te redden en de vampiers te lijf moet gaan.

 • Avontuur
00:30
Net5 doc

In Net5 doc volgen we vier personen met een vreemde verslaving. In deze aflevering zien we Mary. Haar verslaving aan kattenvoer is extreem. Ze eet per dag meer dan 900 kattensnoepjes en meerdere blikken nat kattenvoer. Ook zien we Alicia, die al meer dan 15 jaar verslaafd is aan mottenballen ruiken. De chemicaliën zijn echter zeer gevaarlijk om te inhaleren. Daarnaast zien we 62-jarige Julius, die wel een heel bijzondere relatie met ballonnen heeft. Het heeft zelfs seksuele vormen aangenomen. Verder komt de 40-jarige Natasha langs, die gezichtsmaskers eet. Per dag eet ze soms wel een hele pot. Ook gebruikt ze het regelmatig als dipsaus voor de chips.

 • Documentaire
01:30
Heavy

In het realityprogramma Heavy gaan personen de strijd aan met hun zeer zwaarlijvige lichamen. In Heavy wordt alles in werking gesteld om hun lichamen minder zwaarlijvig te maken. In deze aflevering kan Ricky Wayne zijn eetgedrag niet meer controleren sinds hij zijn moeder heeft verloren. Jessica wordt door haar familie buitengesloten en wil dit veranderen door flink veel gewicht te verliezen.

 • Realityprogramma
02:25
Astro TV

Dagelijks interactief programma waarin kijkers elke werkdag live advies kunnen krijgen van verschillende spiritueel specialisten in de studio.

 • Astrologie
02:55
Loop: Hart van Nederland - Late editie

 • Actualiteit
19:05
Border Security

De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.

 • Realityprogramma
19:35
Pawn Stars

Drie generaties van de Harrison-familie runnen de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. De mannen gebruiken hun expertise om de waarde te schatten van hedendaagse spullen tot historische goederen.

 • Realityprogramma
20:30
Arrow

Miljardair Oliver Queen zat vijf jaar vast zat op een eiland. Bij terugkomst creëert hij in het geheim een alter ego die met pijl en boog de strijd met het onrecht aan gaat. In deze aflevering vraagt A.R.G.U.S. Diggle om een kennis van vroeger, die van plan is Afghanistan over te nemen, op te sporen. In de tussentijd ontdekt hij dat zijn nieuwe team zal bestaan uit drie criminelen.

 • Actieserie
21:25
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Niet alle helden hebben superkrachten. Agent Phil Coulson leidt een team van special agents. Deze agenten van S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division) hebben een missie: onderzoek doen naar het vreemde en onbekende, en de mensheid hier tegen beschermen. Coulson en zijn team hebben in deze aflevering te maken met een interne verrader en een bedrijf dat hen wantrouwt.

 • Actieserie
22:25
NCIS: Los Angeles

Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze aflevering wordt het NCIS-team opgeroepen om een onderzoek te starten, wanneer een lichaam plotseling uit het lijkenhuis verdwijnt.

 • Misdaadserie
23:15
NCIS: Los Angeles

De Naval Criminal Investigation Service in Los Angeles doet undercoverwerk in LA. Als de vriendin van een voormalig marine officier wordt gekidnapt, gaat Nell samen met het team het veld in omdat de eis voor vrijlating inlichtingsgegevens zijn. Deeks heeft geen idee dat hij een van Hetty's regels heeft overtreden.

 • Misdaadserie
00:05
The Following

De briljante seriemoordenaar Joe Carroll heeft een ultiem bondgenootschap van volgers opgebouwd om zijn "levenswerk" af te maken. Voormalig FBI-agent Ryan Hardy probeert Carroll te stoppen voor zijn plan het dodelijke einde bereikt. In deze aflevering proberen Joe, Emma en Mandy te wennen aan hun nieuwe leven, terwijl Ryan Joe's mentor probeert op te sporen.

 • Misdaadserie
01:00
Nachtclub live

 • Erotiek
04:00
Loop: Hart van Nederland

 • Actualiteit
19:00
Studio Sport

Aandacht voor het actuele sportnieuws.

 • Actueel sportnieuws
20:00
NOS Journaal

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws.

 • Nieuws
20:20
Rapport voor mijn ouders

Het kan gaan om simpele dingen als mijn moeder kan niet koken tot mijn vader rijdt altijd te hard en mijn ouders draaien van die suffe muziek en denken dat ze heel goed kunnen dansen tot kledingkeuze en telefoongebruik. Ook serieuze onderwerpen komen aan bod, bijvoorbeeld de mate waarin kinderen het gevoel hebben dat zij bij hun ouders terecht kunnen en of ouders genoeg tijd besteden aan hun kinderen. Een afwisselende en levendige mix van onderwerpen en uitspraken van kinderen. De openhartige en vaak innemende manier waarop kinderen over hun ouders praten levert verrassende en grappige confrontaties op, maar geeft soms ook stof tot nadenken. Iedere vader en moeder heeft de intentie zo'n goed mogelijke ouder te zijn voor zijn of haar kind. Des te spannender als je eigen kind je beoordeelt en zich uitspreekt over hoe je het als ouder doet en daar een cijfer en onderbouwing bij geeft. Rob Kamphues ontvangt vaders en moeders van kinderen in de leeftijd 8-12 jaar. In de studio worden zij op een bijzondere manier geconfronteerd met de uitspraken van hun zoon of dochter en de uitgesproken, herkenbare of ontroerende reacties van de ouders. De kinderen vertellen heel open over allerlei bijzondere, maar vaak vooral ook herkenbare situaties in het gezin. Taco Rijssemus, media-directeur bij de KRO: Het is een programma dat een gesprek op gang brengt, het contact tussen ouders en kinderen stimuleert en als het ware een spiegel op het gebied van opvoeden voorhoudt. Rob Kamphues kan als geen ander goed omgaan met de confrontatie tussen de kinderen en hun ouders. Met zijn scherpe vragen, empathische houding en humor komen de prachtigste gesprekken op gang en krijg je impactvolle televisie. Rob Kamphues: Het is voor mij een verfrissende ervaring om met kinderen op pad te zijn. Ze hebben vaak een verrassende kijk op dingen, zijn onbevangen en spontaan.

 • Infotainment
21:20
Eén tegen 100

Eén kandidaat neemt het op tegen 100 tegenspelers. Caroline Tensen laat iedere kandidaat kiezen tussen een moeilijke of een makkelijke vraag. Hulp inroepen mag ook, maar houdt ook het risico in van het verliezen van een groot geldbedrag. Allemaal dilemma's waar toch uit gekozen moet worden. Weet de kandidaat het slim en doordacht te spelen dan gaat hij naar huis met een flink geldbedrag. Of toch niet!

 • Spelprogramma
22:15
NOS Studio Voetbal

Opiniërend voetbalprogramma.

 • Documentatie
23:15
zo: RAYMANN

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat.

 • Latenightshow
00:05
NOS Journaal

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws.

 • Nieuws
00:15
De Kwis

Cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe leggen een Bekende Nederlander het vuur aan de schenen met actuele vragen, satirische weekoverzichten en muzikale parodieën. De kandidaat wordt bijgestaan door gastheer Paul de Leeuw.

 • Amusement
01:00
WNL Op Zondag

Een rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten.

 • Actualiteit
02:00
NOS Journaal

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws.

 • Nieuws
02:05
NOS Journaal

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws.

 • Nieuws
02:22
Tekst tv

Informatie uit Teletekst.

 • Informatie
19:45
De Kennis van Nu

Wat hebben wetenschappers te zeggen over ons persoonlijk leven, onze wereld, de actuele onderwerpen van vandaag en onze toekomst? Ruimtevaarder en wetenschapper André Kuipers, wetenschapsjournalist Diederik Jekel, taalwetenschapster en journaliste Liesbeth Staats en Klokhuis-presentator Bart Meijer maken elke week op hun eigen manier reportages over nieuwe wetenschappelijke onderzoeken.

 • Wetenschapsprogramma
20:15
Arm en rijk

Vijftig jaar geleden was Dubai een vergeten plek in de woestijn. Vandaag is het een commercieel wereldcentrum en synoniem aan rijkdom en decadente luxe. De levensstandaard ligt er zo hoog dat een hele generatie jonge Emirati's geen besef heeft van wat het betekent om iets te kort te komen. Van hogerhand wordt geprobeerd jongeren bewust te maken van hun uitzonderlijke luxepositie. Jan trekt naar een hogeschool voor meisjes om te zien hoe dat in zijn werk gaat. Iedere dag tegen valavond speelt zich langs de strandpromenade van Dubai een uniek tafereel af: jonge Emirati's die hun peperdure opgepimpte auto's komen showen en ervan genieten hoe de arme buitenlanders zich aan de blitse bakken komen vergapen. Jan bezoekt Palm Jumeirah, het gigantische kunstmatige eiland voor de kust van Dubai, en leert dat buitenlanders alleen in aparte zones vastgoed kunnen kopen. De meeste grond is voorbehouden voor de Emirati's zelf. Die blijken ook nog eens een huis te krijgen van de sjeik. De economie van Dubai drijft op goedkope buitenlandse arbeidskrachten. In de haven leert Jan enkele Pakistaanse arbeiders kennen. Ze verdienen niet veel, maar verkiezen niettemin het leven in Dubai boven dat in hun thuisland. Een Pakistaanse taxichauffeur vertelt Jan hoe hij met zijn winkel failliet ging, maar de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet. In een chique buitenwijk uit de rijke kunstverzamelaar Sultan al-Qassemi zijn bezorgdheid over de demografische evolutie in zijn land. De Emirati's dreigen te verdwijnen, aldus Sultan. Nu al maken ze nog slechts een goeie tien procent van de bevolking uit. Zijn laatste dag in Dubai brengt Jan door met Abu Rashid, de presentator van het populairste radioprogramma in de Emiraten. Abu Rashid lost in zijn programma problemen van luisteraars op, en ontpopt zich ook na zijn show tot een ware weldoener.

 • Informatief programma
21:10
Tegenlicht

Wij koesteren onze democratie en het feit dat grootschalige bouwplannen dus niet zomaar van hogerhand worden doorgedrukt. Maar dit Europese model, zo gelooft de Finse ingenieur en schrijver Eero Paloheimo, is te traag om de crisis van nu op te lossen. De eindeloze overleg- en inspraakprocedures, de vele bestuurslagen en de talloze belangen zitten echte innovatie juist in de weg. Voor het veiligstellen van de toekomst voor de mensheid kijkt hij naar het autoritaire China. Samen met de duurzaam denkende Chinese multimiljonair Zhang Yue bouwt de Fin aan grootse plannen. Zhang denkt dat echte verandering niet bij het volk begint, maar bij de rijken. De Chinese droomstad van het duo moet bestaan uit enorme, piramidevormige torens, met twintig indoor-boerderijen die groenten produceren voor twintigduizend inwoners. In het binnenste van het megagebouw leven mensen onder perfecte omstandigheden met kunstlicht. De vraag is: is dit een nachtmerrie van top-downdenken, waarin bewoners niets meer wordt gevraagd en alleen nog maar gebruikers zijn in een geperfectioneerd systeem? Of is het de enige route naar een duurzame toekomst? Regie: Anna-Karin Grönroos.

 • Informatief programma
22:00
NOS Journaal

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws.

 • Nieuws
22:15
Brandpunt

Een programma met veel ruimte voor onderzoeksjournalistiek en het buitenland. Betrokken kwaliteitsjournalistiek, gegoten in meeslepende verhalen en verteld door vier gezaghebbende reporters die hun sporen in het tv-vak ruimschoots hebben verdiend.

 • Actualiteitenprogramma
23:00
Kruispunt

De tocht naar het Spaanse Santiago de Compostela is voor veel mensen een ervaring die hun leven verandert. Al tijdens het wandelen voelen ze dat het iets met hen doet. Maar hoe lang werkt dat nog door in het leven van alledag? Drie wandelaars kijken in de paasuitzending terug op hun tocht.

 • Religieuze rubriek
23:30
Andries

Wateringse Veld is een een grote Vinexwijk van Den Haag. Een wijk met veel faciliteiten, maar zonder kerk. Arjen ten Brinke en zijn vrouw namen de uitdaging aan en vestigden zich als predikant in deze nieuwe wijk. Over hun ervaringen schreven ze het boekje 'Zet je huis maar open', want, zo leerden ze, in een wijk met veel eenzaamheid zijn contacten van mens tot mens en van hart tot hart belangrijker dan grote woorden. Maar inmiddels is er nu ook wel een gemeente gesticht.

 • Talkshow
23:55
Dode Dichters Almanak

Poëzie van dichters uit alle windstreken, opgediept uit archieven in binnen- en buitenland en door henzelf gelezen.

 • Poëzie
00:05
Buitenhof

Discussieprogramma met interviews, opinies en debatten. Live vanuit de Hortus Botanicus in Amsterdam.

 • Discussieprogramma
01:01
Tekst tv

Informatie uit Teletekst.

 • Informatie
19:24
Nederland 3

Met om:.

 • Overige
19:25
Socutera: Oranje Fonds

Een uitzending van Oranje Fonds, Postbus 90, 3500 AB Utrecht.

 • Informatief programma
19:26
De Social Club

In de compilatie zie je de leukste fragmenten van de afgelopen week en zie je wat de zes presentatoren door en met hun online vrienden meemaakten.

 • Terugblik
19:55
3 op Reis

Patrick Lodiers gaat op ontdekkingsreis door Myanmar. Sinds de toerisme boycot in 2010 is opgeheven mag er weer worden gereisd naar dit bijzondere land. Zijn eerste kennismaking met dit omstreden land is Rangoon, de grootste stad van het land. Hij reist verder naar Bagan waar hij zich vergaapt aan de duizenden tempels en pagodes. De beste vriend van 3 op Reis, Chris Zegers, is deze week in Namibië. In de hoofdstad Windhoek bezoekt hij de levendige wijk Katutura, ooit een grimmig township waar je niet zonder pasje naar binnen kon. Hij reist verder naar de Namib woestijn, één van de grootste zandwoestijnen ter wereld.

 • Reisprogramma
20:25
De Langste Dag

Dertig Nederlandse kandidaten krijgen de kans om in de voetsporen te treden van de geallieerde soldaten. Ze krijgen eerst een zware militaire training waarbij al een aantal van hen af zal vallen. Net als de jonge soldaten uit de Tweede Wereldoorlog, weten ze dat ze mee zullen doen aan een zware militaire operatie, maar wat ze echt te verwachten staat, is hen totaal onbekend. Het is de taak van de militaire instructeurs om deze jonge burgers in korte tijd klaar te stomen voor de strijd in Normandië. Zij zullen ook bepalen wie geschikt is. Ze zullen worden verdeeld in twee teams: De parachutisten of de infanteristen. Alleen de allersterksten worden geselecteerd. Eén ding is zeker, die plek bij de laatste twintig krijgen ze niet cadeau.

 • Informatief programma
21:25
De Dino Show

Eigenzinnige, energieke en brutale latenightshow. Comedian en showman Jandino Asporaat ontvangt bekende Nederlanders op zijn rode bank. De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes.

 • Amusement
22:05
Spuiten en slikken

Alles wat je wilt weten over seks en drugs (maar nooit durfde vragen). Victoria Koblenko en Tim Hofman ontvangen bekende en onbekende gasten die vanuit hun deskundigheid of ervaring een interessante mening hebben over het pittige seks- en drugsnieuws. Verslaggevers Geraldine Kempers en Jan Versteegh gaan op pad voor onthullende en onthutsende reportages. In de nieuwe rubriek De Seksbar lopen Jan, Geraldine en Tim langs de meest spraakmakende nieuwsberichten en feiten op het gebied van seks. Daarnaast volgt Tim wekelijks Paul, die van zijn verslaving af probeert te komen. Spuiten en Slikken is nog steeds informatief, geil, leerzaam en om te lachen.

 • Talkshow over seks en drugs
23:00
Breaking Bad

Walt huurt de oom van Todd, Jack, in om Jesse te vermoorden. Jesse en Hank hebben een idee bedacht om Walt op te pakken, ze geven hem de indruk dat Jesse het begraven geld heeft gevonden. Onderweg naar Tohajiilee smeekt Walt Jesse door de telefoon het geld niet te verbranden, ook belt hij Jack en eist dat hij en zijn mannen hem komen helpen.

 • Misdaadserie
23:55
Studio Sport

Aandacht voor het actuele sportnieuws.

 • Actueel sportnieuws
02:49
Tekst tv

Informatie uit Teletekst.

 • Informatie
19:20
VriendenLoterij: De winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd.

 • Show
19:30
RTL Nieuws

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

 • Nieuwsprogramma
19:56
RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

 • Actuele weer
20:07
Ontvoerd

In de zomer van 2010 overlijdt de vrouw van Nizaar Nabi plotseling tijdens een vakantie bij haar ouders in Suriname. Hun vier jaar oude zoon, die met haar mee was, blijft daarna bij zijn grootouders. Zij eisen de zeggenschap over hun kleinkind op. Vader Nizaar was niet volgens de Nederlandse wet getrouwd. Zijn schoonouders zijn vastbesloten om hun kleinkind in Suriname te houden. Een eindeloze juridische strijd om het kind begint. Nizaar wordt uiteindelijk door zowel de Nederlandse als de Surinaamse rechter in het gelijk gesteld. Helaas kan hij zijn zoontje nog steeds niet in zijn armen sluiten. John besluit hem te helpen de juridische impasse te doorbreken en stort zich in Suriname in een waar wespennest.

 • Realitysoap
21:32
Divorce

Komische dramaserie over drie totaal verschillende mannen tussen de 35 en 45 jaar, die midden in een scheiding zitten en noodgedwongen bij elkaar zijn ingetrokken. Ze delen lief en leed en hebben inmiddels samen veel meegemaakt, waardoor er een diepe vriendschap is ontstaan.

 • Comedyserie
22:34
Jouw vrouw, mijn vrouw VIPS

'Idols'-ster Nathalie Makoma ruilt met Alice Zegerius, beter bekend als Beverly Beethoven uit 'Bij ons in de PC'. Workaholic Alice moet zich in het relaxte Afrikaanse huishouden van Nathalie opeens zien te redden zonder wasmachine, zonder vaste slaapplek en met friet en kip als ontbijt. Nathalie daarentegen krijgt het aan de stok met haar nieuwe man Michael als hij haar zeven dagen per week werk probeert op te leggen.

 • Realitysoap
23:43
RTL Nieuws

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

 • Nieuwsprogramma
23:53
RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

 • Actuele weer
23:56
Van der Vorst ziet sterren

Peter van der Vorst heeft in Amsterdam en Barcelona een openhartig gesprek met Maik de Boer en ook zoekt hij Simone Kleinsma thuis op in Blaricum.

 • Magazine
00:54
Teleshop 4: Dit is mijn toekomst

 • Esoterie
02:01
Teleshop 4: Dit is mijn toekomst

 • Esoterie
04:30
Teleshop 4: Morning Chat

 • Gesprek
05:00
Teleshop 4: Car Tracks

 • Verkeer
05:30
Teleshop 4: Ochtend fit

 • Fitness
19:00
I Can Make You a Supermodel

Realityserie waarin de internationale modellenagent Paul Fisher in ons land op zoek gaat naar nieuwe topmodellen en de droom van een aantal jonge meisjes werkelijkheid laat worden. Het ene moment lopen zij nietsvermoedend op straat en voordat ze het weten, staan ze te poseren voor een internationale cover of lopen zij op de catwalk voor een groot merk.

 • Spelshow
19:59
Ik ben een ster, haal me hier uit!

Avontuurlijke realityserie waarin tien bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen en hun comfortabele levensstijl inruilen voor een verblijf in de hete, vochtige jungle van Suriname. Hun tegenspelers zijn, behalve de andere deelnemers, muizen, kikkers, wormen en duizenden insecten. De kandidaten worden geconfronteerd met hun meest primaire angsten. Pas als ze die angsten weten te overwinnen en erin slagen de bizarre proeven te doorstaan, zijn ze een stap dichterbij de finale en de begeerde titel 'Koning of Koningin van de Jungle'.

 • Spelshow
21:24
Adam Zkt. Eva

Datingprogramma waarin iedere aflevering twee nieuwe singles elkaar voor het eerst naakt op een onbewoond eiland ontmoeten. De alleenstaande, avontuurlijke kandidaten reizen af naar een adembenemend tropisch eiland voor een nogal experimentele date. De singles zijn namelijk op basis van hun voorkeuren gekoppeld aan een potentiële partner, die ze zonder kleren ontmoeten. Het begin van een onvergetelijke ervaring: samen naakt overleven en elkaar leren kennen.

 • Datingshow
22:25
From Russia with Love

Realityprogramma waarin Nederlandse mannen worden gevolgd die naar het voormalig Oostblok afreizen op zoek naar een geschikte partner. Ze kiezen bewust voor een vrouw uit die regio, omdat de vrouwen daar nog erg vrouwelijk zijn en niet ten koste van alles een eigen carrière willen. Ze zijn erg gericht op hun gezin en familie; iets wat deze mannen erg belangrijk vinden. Wie weet zich goed te presenteren aan al het Russisch vrouwelijk schoon en weet uiteindelijk de ware liefde te vinden?

 • Toerisme
23:25
Even krap bij kas

Nederlandse realityserie waarin de dagelijkse gang van zaken bij zes verschillende pandjeshuizen wordt gevolgd. Mensen die snel contant geld nodig hebben, zien "de lommerd" vaak als laatste stap. Hier kunnen ze hun goederen, variërend van een theelepel tot een motorjacht, definitief verkopen of belenen. Naast het reilen en zeilen in de winkels, is er ook aandacht voor de vaak emotionele verhalen achter de transacties.

 • Mensen
00:26
Teleshop 5: Nachtlounge - Babes

 • Erotiek
02:01
Teleshop 5: Nachtlounge - Babes

 • Erotiek
05:30
RTL De Journal

 • Nieuws
19:00
Stop! Politie

Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

 • Realityprogramma
20:00
The Chronicles of Riddick FILM

Na vijf jaar op de vlucht bevindt Riddick (Diesel) zich nu op de planeet Helion, waar een multiculturele samenleving gevestigd was tot de planeet werd ingenomen door Lord Marshal (Colm Feore). Deze wrede tiran onderdrukt de mensen op Helion met zijn leger van Necromongers. Riddick wordt opgepakt en in een ondergrondse gevangenis gegooid. Hij komt daar zijn oude vriendin Kyra (Alexa Davalos) tegen.

 • Science fiction
22:16
Children of Men FILM

In 2027 is al negentien jaar geleden het laatste kind geboren. De oorzaken voor de wereldwijde onvruchtbaarheid zijn onbekend, en de mensheid is verdeeld. Aan de ene kant staan fatalisten die vervallen in geweld; aan de andere kant staan idealisten die vechten voor solidariteit in een afnemende wereldbevolking. Voor Theo (Clive Owen) hoeft het allemaal niet meer zo. De enige lol in zijn leven vormt zijn oude maat Jasper (Michael Caine) met wie hij goede gesprekken heeft over vroeger.

 • Science fiction
00:31
Business Class

In de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens verschillende gasten uit het bedrijfsleven. Ze vertellen over hun bijzondere bedrijfsvoering, product of dienst. Ook schuiven "captains of industry" bij Harry aan. De nadruk ligt op nieuws uit de financieel-economische wereld. Beursspecialisten geven hun visie op de meest recente beursontwikkelingen en werpen een blik vooruit. Suze Mens trekt met een cameraploeg door het land en bezoekt bedrijven. Ook bezoekt zij modeshows en andere societyevenementen. Een chef-kok van een bekend restaurant zorgt voor de culinaire aankleding.

 • Economie & consumptie
02:01
Teleshop 7: Nachtlounge - Flirts

 • Erotiek
05:30
Teleshop 7: Morning Chat

 • Gesprek
20:00
CSI: Crime Scene Investigation

Twee nonnen treffen een vrouw dood aan in de kerk. Ze is gekruisigd. De doodsoorzaak is verstikking, wat erop wijst dat de vrouw levend aan het kruis is gehangen. Als Nick en Warrick het levenloze lichaam naar beneden halen, merken ze op dat degene die het omhoog heeft gehesen, aardig sterk moet zijn geweest. Na onderzoek blijkt dat het slachtoffer waarschijnlijk het bed deelde met de priester van de parochie. Alles wijst erop dat die zonde haar fataal is geworden.

 • Misdaadserie
20:57
CSI: Crime Scene Investigation

Het team van CSI onderzoekt de mysterieuze verdwijning van twee jongens die in de nabijheid van een bekende pedofiel woonden. Warrick vindt het lichaam van een van hen, Lucas, bedolven onder het zand op een golfbaan. Sofia lokaliseert de andere jongen, Jason, in een bus op weg naar Arizona. Als hij door de CSI'ers wordt ondervraagd, zegt Jason dat hij de pedofiel Carl Fisher wel kent, maar dat die Lucas niet vermoord heeft. Het wordt voor de CSI'ers een race tegen de klok om de moordenaar te vinden, voordat die opnieuw toeslaat.

 • Misdaadserie
21:54
CSI: New York

Het is de vlootweek in New York City. Maar het evenement loopt niet goed af; een marinier wordt doodgestoken gevonden in Central Park. Mac gebruikt zijn kennis van het leger om te bewijzen dat er meer dan een aanvaller bij deze moord betrokken moet zijn geweest. Aan de andere kant van stad onderzoekt het team de dood van een vrouw die is gevonden in een uitgebrande auto. Stella verdenkt de eigenaar van de auto. Vooral als blijkt dat feiten elkaar tegenspreken omtrent het tijdstip waarop de auto is gevonden en wanneer beweerd wordt dat deze is gestolen.

 • Misdaadserie
22:51
Bones

In een liftschacht wordt het lichaam gevonden van een gehate office manager. Booth en Brennan moeten erachter zien te komen wie van zijn werknemers de moord op zijn of haar geweten heeft. Na enig speurwerk komen ze erachter dat er tegen de man nogal wat klachten waren ingediend door het personeel. Angela en Hodgins proberen het weer goed te maken in het laboratorium na het beëindigen van hun relatie.

 • Misdaadserie
23:40
Bones

In de Chesapeake Bay wordt een lichaam gevonden, dus snellen Booth en Brennan zich naar de vindplaats. Ze treffen er alleen het bovenste deel van een torso aan, zodat het enige aanknopingspunt voor het team de in de torso aanwezige borstimplantaten zijn. Het spoor leidt naar een klein kerkje in Maryland, waar Booth en Brennan erachter komen dat dit slachtoffer pastoor was in de kerk. Dan wordt het onderste deel van het lichaam gevonden en blijkt hun theorie volledig de plank mis te slaan.

 • Misdaadserie
00:36
Burn Notice

Amerikaanse serie over spion Michael Westen, die tijdens een missie de melding krijgt dat hij uit zijn functie is gezet door de regering. Hierdoor ziet hij zich genoodzaakt creatief om te gaan met zijn contacten en bronnen.

 • Misdaadserie
01:22
Teleshop 8: Nachtlounge - Hollandse meiden

 • Erotiek
02:01
Teleshop 8: Nachtlounge - Hollandse meiden

 • Erotiek
05:30
Teleshop 8: Car Tracks

 • Verkeer
19:10
Dharma & Greg

Greg is een jonge advocaat uit een rijk gezin. Hij is getrouwd met de mooie Dharma. Haar familie bestaat uit hippies, die van hem uit hooghartige republikeinen. De families hebben een hekel aan elkaar, maar de liefde tussen Dharma & Greg wordt desondanks steeds sterker. Dharma woont in een galerie als onderdeel van een 'performance'. Greg krijgt te maken met Larry die op de stoep staat omdat hij eruit is gegooid door Abby.

 • Sitcom
19:35
Dharma & Greg

Greg is een jonge advocaat uit een rijk gezin. Hij is getrouwd met de mooie Dharma. Haar familie bestaat uit hippies, die van hem uit hooghartige republikeinen. De families hebben een hekel aan elkaar, maar de liefde tussen Dharma & Greg wordt desondanks steeds sterker. "Dharma en Greg proberen te ontsnappen aan Thanksgiving met hun ouders, maar komen vast te zitten op een vliegveld in Indiana, waar Dharma probeert de problemen van andere reizigers op te lossen."

 • Sitcom
20:00
American Dad

Animatieserie over CIA-agent Stan Smith en zijn gezin, zijn pratende goudvis en de alien Roger die bij hen in huis woont. "Komische animatieserie over CIA-agent Stan Smith en zjjn gezin, zijn pratende goudvis en de alien Roger die bij hen in huis woont.

 • Tekenfilmserie
20:25
Family Guy

Amerikaanse animatieserie over een disfunctionele familie in de fictieve stad Quahog. Komische animatieserie waarin de politiek incorrecte familie Griffin steeds in onzinnige situaties terecht komt.

 • Animatieserie
20:50
Anger Management

Charlie speelt 'Charlie', die zijn carrière als profhonkballer verprutste door zijn woede-aanvallen. Hij bleek alsnog in de winning mood en runt nu een praktijk waar hij anderen met hun uitbarstingen helpt. Charlie Sheen keert terug met de sitcom 'Anger Management'! Charlie Sheen speelt een ex-baseball speler die nu woedetherapeut is.

 • Comedyserie
21:15
Men at Work

Milo is gedumpt en zijn vrienden moeten zijn geklaag aanhoren. Hij moet niet zeuren, hij moet lekker gaan daten! Gezamenlijk storten de vier vrienden zich in het uitgaansleven. En dat dat zwaar werk is, dat blijkt al snel.

 • Sitcom
21:40
The Crazy Ones

Robin Williams speelt reclamegenie Simon Roberts, wiens onorthodoxe methoden en onvoorspelbare gedrag zeker tot ontslag zouden leiden ... als hij niet de baas was. Simon leidt een groot reclamebureau met de grootste klanten en merken in de wereld. Aan zijn zijde staat dochter Sydney, gespeeld door Sarah Michelle Gellar. Sydney is precies het tegenovergestelde van haar vader: gedreven, georganiseerd en enthousiast om het bedrijf groot te maken. Al krijgt ze daar soms de kans niet voor omdat ze haar vader in toom moet houden met zijn onvoorspelbare gedrag. Ze zou het hem kwalijk nemen, als hij niet zo briljant was in wat hij doet.

 • Comedyserie
22:05
Californication

Volg de midlifecrisis van de seksverslaafde schrijver Hank Moody!

 • Komische dramaserie
22:35
Wilfred

De manisch depressieve Ryan (Elijah Wood) raakt bevriend met een hond. Nou ja, hond: waar de wereld een doodnormaal keffertje ziet, ziet hij een man in een hondenpak. Als ze niet samen blowen, dan heeft Ryan wel zijn handen vol aan de compleet gestoorde Wilfred!

 • Comedyserie
23:00
Melissa & Joey

Melissa & Joey gaat over Melissa Burke, een voormalig feestbeest uit een goed milieu die nu in de locale politiek zit. Maar als haar zus in de gevangenis belandt voor fraude en haar zwager op de vlucht slaat voor de wet, krijgt Melissa haar neef en nicht in haar schoot geworpen. En alsof dat nog niet genoeg is, staat Joey Lando op de stoep. Hij is op zoek naar Melissa’s verdwenen zwager. Joey moet namelijk door de zwendel van hem tegenwoordig op een houtje bijten. "Joe probeert Mels vriend te helpen zijn zelfvertrouwen te vergroten, maar dit leidt ertoe dat zijn persoonlijkheid verandert in die van Joe. Mel wil het uitmaken met Donald, maar voelt zich schuldig als hij zegt dat ze het beste is wat hem is overkomen."

 • Comedyserie
23:25
Seinfeld

Wie kent Jerry, Kramer, George en Elaine niet? De 4 musketiers komen in de meeste bizarre situaties terecht, waardoor de meest normale en nietszeggende gebeurtenissen een hele andere wending krijgen. De pilot van Jerry en George wordt eindelijk geproduceerd door de tv-zender.

 • Comedyserie
23:50
Seinfeld

Wie kent Jerry, Kramer, George en Elaine niet? De 4 musketiers komen in de meeste bizarre situaties terecht, waardoor de meest normale en nietszeggende gebeurtenissen een hele andere wending krijgen. "Als Jerry wordt uitgenodigd door Jay Leno, gaat hij met George naar L.A. om Kramer te zoeken die een paar maanden eerder verdwenen is en vervolgens te zien was in een aflevering van "Murphy Brown". Kramer blijkt diep in de problemen te zitten."

 • Comedyserie
00:15
South Park

"Als de bezoekers terugkeren naar South Park en de jongens ontdekken dat de aarde één grote intergalactische reality-show is, heeft dit wereldwijde impact."

 • Animatieserie
00:40
South Park

"Als een recentelijk gehandicapt geraakte ster South Park bezoekt en Jimmy hierdoor geen aandacht meer krijgt, vechten hij en Timmy terug door een gehandicaptenbende te vormen"

 • Animatieserie
01:05
Trophy Wife

Deze serie draait om Kate (gespeeld door Malin Akerman), een voormalig feestbeest die plotseling een compleet (disfunctioneel) gezin heeft wanneer ze verliefd wordt op advocaat Pete (Bradley Whitford). Hij heeft een rumoerig leven achter de rug, waar hij drie manipulatieve kinderen en twee ex-vrouwen met een stevige mening aan heeft overgehouden. Samen maken ze een nieuwe start, maar eenvoudig wordt het niet met zoveel stoorzenders in en om het huis. "Wanneer Kate matchmaker speelt tussen Diane en een andere ouder op een tripje, merkt ze dat Diane lastig te overtuigen is. Ondertussen verzorgt Jackie de zieke Pete en helpt Hillary Bert met z'n leraar."

 • Comedyserie
01:35
Trophy Wife

Deze serie draait om Kate (gespeeld door Malin Akerman), een voormalig feestbeest die plotseling een compleet (disfunctioneel) gezin heeft wanneer ze verliefd wordt op advocaat Pete (Bradley Whitford). Hij heeft een rumoerig leven achter de rug, waar hij drie manipulatieve kinderen en twee ex-vrouwen met een stevige mening aan heeft overgehouden. Samen maken ze een nieuwe start, maar eenvoudig wordt het niet met zoveel stoorzenders in en om het huis. "Pete, Kate, Diane en Jackie worden op Eerste Kerstdag wakker met een kater. Het huis is een chaos. Ze proberen zich te herinneren wat er op kerstavond is gebeurd, en intussen proberen ze kerstmis te redden voor de kinderen."

 • Comedyserie
01:55
The Graham Norton Show

 • Talkshow
02:35
Robot Chicken

'Robot Chicken' is een Emmy Award-winnende stop-motion serie. Je kan pittige sketches verwachten waarin de makers de populaire volkscultuur op de korrel nemen. Film en televisie vormen dankbare onderwerpen, maar ook politieke leiders komen geregeld voorbij. En laten de makers nu net Seth Green, bekend van 'Family Guy' , en Matthew Senreich zijn.

 • Animatieserie
02:45
Robot Chicken

'Robot Chicken' is een Emmy Award-winnende stop-motion serie. Je kan pittige sketches verwachten waarin de makers de populaire volkscultuur op de korrel nemen. Film en televisie vormen dankbare onderwerpen, maar ook politieke leiders komen geregeld voorbij. En laten de makers nu net Seth Green, bekend van 'Family Guy' , en Matthew Senreich zijn.

 • Animatieserie
02:55
Californication

 • Komische dramaserie
03:20
Dharma & Greg

Greg is een jonge advocaat uit een rijk gezin. Hij is getrouwd met de mooie Dharma. Haar familie bestaat uit hippies, die van hem uit hooghartige republikeinen. De families hebben een hekel aan elkaar, maar de liefde tussen Dharma & Greg wordt desondanks steeds sterker. Dharma besluit dat haar ongeluk een teken was en stort zich op het repareren van de levens van anderen.

 • Sitcom
03:40
Dharma & Greg

Greg is een jonge advocaat uit een rijk gezin. Hij is getrouwd met de mooie Dharma. Haar familie bestaat uit hippies, die van hem uit hooghartige republikeinen. De families hebben een hekel aan elkaar, maar de liefde tussen Dharma & Greg wordt desondanks steeds sterker. Dharma moedigt haar aarzelende vader aan om zijn muziekcarrière weer op te pakken.

 • Sitcom
04:00
Dharma & Greg

Greg is een jonge advocaat uit een rijk gezin. Hij is getrouwd met de mooie Dharma. Haar familie bestaat uit hippies, die van hem uit hooghartige republikeinen. De families hebben een hekel aan elkaar, maar de liefde tussen Dharma & Greg wordt desondanks steeds sterker. Greg en Dharma proberen hun seksleven te hervatten na het ongeluk.

 • Sitcom
04:20
Dharma & Greg

Greg is een jonge advocaat uit een rijk gezin. Hij is getrouwd met de mooie Dharma. Haar familie bestaat uit hippies, die van hem uit hooghartige republikeinen. De families hebben een hekel aan elkaar, maar de liefde tussen Dharma & Greg wordt desondanks steeds sterker. Dharma verandert de flat in een bed & breakfast.

 • Sitcom
04:40
Dharma & Greg

Greg is een jonge advocaat uit een rijk gezin. Hij is getrouwd met de mooie Dharma. Haar familie bestaat uit hippies, die van hem uit hooghartige republikeinen. De families hebben een hekel aan elkaar, maar de liefde tussen Dharma & Greg wordt desondanks steeds sterker. Dharma denkt dat een vriendin van haar een affaire heeft met Larry.

 • Sitcom
05:00
Dharma & Greg

Greg is een jonge advocaat uit een rijk gezin. Hij is getrouwd met de mooie Dharma. Haar familie bestaat uit hippies, die van hem uit hooghartige republikeinen. De families hebben een hekel aan elkaar, maar de liefde tussen Dharma & Greg wordt desondanks steeds sterker. Dharma woont in een galerie als onderdeel van een 'performance'. Greg krijgt te maken met Larry die op de stoep staat omdat hij eruit is gegooid door Abby.

 • Sitcom
05:20
Dharma & Greg

Greg is een jonge advocaat uit een rijk gezin. Hij is getrouwd met de mooie Dharma. Haar familie bestaat uit hippies, die van hem uit hooghartige republikeinen. De families hebben een hekel aan elkaar, maar de liefde tussen Dharma & Greg wordt desondanks steeds sterker. "Dharma en Greg proberen te ontsnappen aan Thanksgiving met hun ouders, maar komen vast te zitten op een vliegveld in Indiana, waar Dharma probeert de problemen van andere reizigers op te lossen."

 • Sitcom

Bezig met laden...

Bezig met laden...

Bezig met laden...

Programma gemist

Kijk meer
Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Eergisteren
Gisteren
Vandaag

Kijk video's

 1. Wie heeft de grootste?

  19 april 1:42 min.

  Wie heeft de grootste?

 2. Jump-off | Show 3

  19 april 9:19 min.

  Jump-off | Show 3

 3. Inge laat Zico staan

  18 april 3:56 min.

  Inge laat Zico staan

  Fragment

 4. Nu mogelijk: daten met Brad Pitt

  18 april 0:25 sec.

  Nu mogelijk: daten met Brad Pitt