vtwonen

De Meern 

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Anderhalf jaar geleden verhuisden Muserref en Battal met hun zoontjes Sami en Selim naar een ruime nieuwbouwwoning in De Meern. Met name vanwege de grote woonkamer vielen ze als een blok voor het huis. Nu blijkt de grote ruimte de voornaamste oorzaak van het woonprobleem: de meubels vallen in het niet, en met de witte muren en whitewash vloer heeft de woonkamer meer iets weg van een kille showroom. Over hoe ze de ruimte aan moeten pakken verschillen Battal en Muserref bovendien nogal van mening. Zo heeft Muserref een voorliefde voor een klassiek interieur met donkere natuurtinten, terwijl Battal meer van modern en kleurrijk houdt. Viktor Brand en vtwonen styliste Marianne Luning schieten te hulp.