Bestel nu de DVD van Celblok H - Seizoen 1 t/m 3!

Bestel nu de DVD van Celblok H - Seizoen 1 t/m 3!

Er is vanaf nu een box met de eerste drie seizoenen van de populaire Nederlandse gevangenis serie Celblok H te koop!

BESTEL 'M HIER!

DVD Informatie:

Celblok H – Seizoen 1
Macht, roddel, afgunst en moord zijn enkele ingrediënten van de nieuwe dramaserie Celblok H. In deze spannende serie over een vrouwengevangenis belandt kapster Suus, gespeeld door Isa Hoes, in de gevangenis wegens poging tot moord op haar man. Naast Isa Hoes zijn onder anderen Eva van de Wijdeven, Inge Ipenburg, Christine van Stralen en Eva Poppink te zien in deze serie.

Celblok H – Seizoen 2
Seizoen 2 van de populaire gevangenis serie Celblok H begint 3 maanden nadat Suus Kramer Lex Holt heeft vermoord. Terwijl Suus gedrogeerd in een isolatiecel heeft zitten wegkwijnen heeft Freddy de definitieve leiding over genomen en denkt ze de touwtjes in handen te hebben. De nieuwe directrice, Agnes Brinkhorst (Barbara Pouwels), zal echter alles bewerkstelligen om daar verandering in brengen. Gedurende seizoen 2 zal de kijker zich afvragen aan welke kant van het prikkeldraad het eigenlijk veiliger is, als de vrouwen proberen te overleven in de strijd om macht en wraak.

Celblok H – Seizoen 3
Vier maanden geleden heeft Suus Kramer succesvol haar doel bereikt en heeft ze Dylan Holt vermoord. In P.I. de Banckert wordt ze door iedereen geprezen en op handen gedragen als waardig opvolgster van Freddy. Maar alles zal alleen maar moelijker worden voor Suus omdat Brinkhorst zich realiseert dat Suus haar gebruikt heeft. Brinkhorst is vastbesloten om de orde in de gevangenis te herstellen en om deze strijd te gaan winnen. Ondertussen heeft Suus maar één doel voor ogen: Brinkhorst weg krijgen.