DE SBS6 APP

! Meespelen met 'De Gemene Deler' is helaas niet meer mogelijk

 

Met de SBS6 app kan je al jouw favoriete programma's en video's van SBS6 bekijken. Daarnaast zie je meteen wat er vanavond op televisie is en kan je meepraten over de uitzending via Twitter. En dat is nog niet alles!

iPhone / iPad
Download dan onze SBS6 app in de App Store!

Android
Download dan de app via Google Play! 

FAQ

Waarom moet ik inloggen?
Om mee te kunnen doen met onze acties is het nodig dat je inlogt via Facebook of Twitter. Bij sommige acties is het nodig dat we meer gegevens van je krijgen zodat we de prijzen naar je toe kunnen sturen. Dit kan je aanvullen in het menu onder 'persoonlijke gegevens'. 

Hoe koppel ik mijn Twitter account?
Om te kunnen reageren op programma's is het nodig dat je je Twitter account koppelt met je telefoon/tablet. Bij iOS apparaten doe je dit bij het Instellingen menu bij het onderdeel Twitter. Als dit eenmaal gedaan is kan je het account koppelen aan de app.

Waarom kan ik niet alle programma's bekijken?
Afhankelijk van het apparaat waar je de app mee bezoekt zie je meer/minder content die je kan bekijken. Dit heeft te maken met de rechten vanuit de distributeurs waar we hun content op mogen tonen. 

Waarom kan ik de video's niet in het buitenland bekijken?
Helaas is het niet toegestaan om in het buitenland onze videocontent te tonen, dit heeft te maken met de rechten die wij vanuit distributeurs meekrijgen.